torstai 19. maaliskuuta 2015

Hyvinvointi virtaa -tapahtuma Bovallius-ammattiopistossa Jyväskylässä 17.3.2015

Jyväskylän Bovalliuksella vietettiin Hyvinvointi virtaa -tapahtumaa tiistaina  17.3. Tapahtuma-alueella oli kahdeksan hyvinvointirastia, joissa oli erilaista toimintaa: karaokea, kahvakuulaa, ilmalentopalloa, viittomien opettelua, terveystietoa, meditaatiota ja välipalakahvila.


Hyvinvointi virtaa -tapahtumassa opiskelijat pääsivät osallistumaan koko Bovalliuksen opiskelijakuntien logon suunnittelukilpailuun.



Meditaatiossa keskityttiin tähän hetkeen. Ei mietitty tulevaa eikä menneitä. Kuuntelimme rauhallista musiikkia.



Meditaatiotuoleja sai kokeilla, että millaisia ne ovat. Toinen niistä oli pehmustettu. Ne olivat ihan kivoja.


Tällä rastilla opiskelijat saivat arvailla, miten paljon sokeria on missäkin tuotteessa. Moni yllättyi siitä, miten monta sokeripalaa yksi karkkipussillinen voi todella sisältää.


...109 sokeripalaa Aarrearkku -karkkipussissa. Noilla saisi täytettyä koko pussin, eikä makeisille jäisi yhtään tilaa. Miten ne on saatu rutistettua yhteen? Liekö niitä valmistajien salaisuuksia ne.


Kuvaukselliset pullaset. 


Kahvilassa sai ostaa pullaa, piirakkaa, mehua, kahvia ja teetä. Hedelmävalikoima sisälsi banaaneja, appelsiineja ja omenoita. Leivonnaiset olivat Bovalliuksen opiskelijoiden tekemiä, eli aika uniikkeja siis. Varsinkin nuo pullat ovat oikein kuvauksellisia. Lisäksi käsillä oli servettejä siltä varalta, että herkku eksyy suun ulkopuolelle.



1 kommentti:

  1. Minäkin olisin voinut osallistua tuohon meditaatio-hetkeen, ihana kuva! -kirsi

    VastaaPoista